De inzet van assessments

Assessments vormen de spil van succesvolle instroom- en doorstroomtrajecten. Bij instroom identificeren assessments het potentieel en de juiste pasvorm van kandidaten, wat resulteert in de selectie van de meest geschikte talenten voor de organisatie. Bij doorstroom bieden assessments waardevol inzicht in de ontwikkelingsbehoeften van medewerkers, waardoor gerichte groeikansen kunnen worden aangeboden. Door assessments strategisch in te zetten, wordt niet alleen gezorgd voor een vloeiende overgang van nieuwkomers, maar ook voor duurzame groei en vooruitgang binnen de organisatie.

Onze diensten

Projectmanagement


Het beoordelen van een hele klas of afdeling kan een uitdaging zijn. Onze op maat gemaakte assessments bieden de perfecte oplossing om jouw groep collectief te evalueren en waardevolle inzichten te verzamelen in zowel de individuele prestaties als groepsdynamiek. Daarbij nemen wij de coördinatie, planning en monitoring uit handen voor een optimale service.

Training en advies


Wij bieden training en advies om organisaties te helpen zelfstandig assessments uit te voeren en de verkregen inzichten effectief te gebruiken om strategische beslissingen te nemen en de prestaties van de organisatie te optimaliseren.

Met onze training en adviesdiensten kun je zelfverzekerd assessments uitvoeren en benutten als krachtig instrument om de effectiviteit van jouw organisatie te verbeteren.

Talent management


Wij begrijpen we dat je grootste troef jouw medewerkers zijn. Onze Talent Management dienst is ontworpen om je te helpen het potentieel van jouw personeelsbestand volledig te benutten en je organisatiedoelen te bereiken.

Door middel van onze assessments identificeer en ontwikkel je je meest waardevolle medewerkers om leiderschap en deskundigheid te stimuleren.


Talent analytics


Onze dienst ondersteunt je bij het monitoren van de effectiviteit van jouw HR-strategieën en het aanpassen ervan voor blijvend succes. Dit doen wij door middel van data-analyses.

Op bais van de resultaten die voortkomen uit de data-analyses helpen wij om de juiste kandidaten te selecteren voor openstaande posities en verminderen we de risico's bij het nemen van cruciale HR-beslissingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?